Bpost bank

Digitale oplossingen sinds 2010!

Elk jaar zet bpost bank meer producten in de kijker. En vooral daarvoor doet het een beroep op de diensten van Queromedia. Al sinds maart 2010 is er een vruchtbare samenwerking aan de gang.

Google Adwords op hoog niveau

Met non branded Search Engine Advertising zetten we de producten volop in de kijker en zo prijkt bpost bank bovenaan in de zoekresultaten van Google. Doelgericht kiezen we de juiste zoekwoorden: een delicate evenwichtsoefening die blijkt te werken. De resultaten spreken dan ook voor zich: meer zoekvolume, meer conversies en een conversieratio om u tegen te zeggen.

De uitdaging: de cost-per-click ongekend laag houden! Het resultaat: gelukt!

Click to tweet!

Ad hoc campagnes

Queromedia ondersteunt ook de speciale acties die bpost bank op regelmatige basis lanceert. Het is dan zaak om snel op de bal te spelen. Ook daar slagen we erin om Google te bekoren en boeken we uitstekende resultaten. Geregeld vinden er overlegmomenten plaats en wegen wij de prestaties af ten opzichte van het potentieel. Indien nodig wordt er bijgestuurd. De troeven van het Queromedia-team komen hier sterk naar voren: een duurzame samenwerking, hands-on en succesvol!

Over bpost bank

bpost-tot-2021Bpost bank heeft een unieke plaats binnen de banksector. Het is een 50/50-samenwerking tussen bpost en BNP Paribas Fortis. Toegankelijkheid is een van de troeven van bpost bank. U vindt ze namelijk in alle postkantoren. Sinds de oprichting in 1995 schenken 1,1 miljoen klanten hun vertrouwen aan deze bank. De voornaamste producten: rekeningen en kaarten, beleggingen, kredieten, verzekeringen en pensioensparen.

Skills: Google Adwords, Strategie, Webanalytics