Meetbare resultaten

KPI’s die doelen realiseren

U heeft maandelijks duizenden bezoekers op uw site? Des te beter, maar welke resultaten boekt u? Ondernemen de bezoekers effectief actie en worden de vooropgestelde doelen bereikt?

Alleen het aantrekken van websitebezoekers is niet genoeg, zij moeten ook tot actie overgaan. Maar hoe krijg je hen zo ver? Om te beginnen door een grondige analyse van uw website uit te voeren.

meten = weten

Alle Queromedia consultants zijn Google Analytics certified. Kwestie van kwaliteit te leveren op alle fronten!

Click to tweet!

Web Analytics

Een doorgedreven analyse van uw website zorgt voor nuttige informatie waarmee het rendement wordt verhoogt. Web analytics is de rode draad doorheen elk search marketing project.

Een gedegen analysesysteem voor uw website is daarom erg belangrijk. Zo verzamelt u een schat aan informatie over het websiteverkeer, het gedrag en de conversiepatronen van uw bezoekers. Tegelijkertijd meet u het succes van uw online marketingcampagnes en stuurt u bij waar nodig.

Conversie Analytics

Een goed uitgekiende marketingstrategie houdt niet op bij het aantrekken van geïnteresseerde bezoekers. Daar begint het bij. Van bezoekers prospecten en klanten maken: dat is de kern van conversie-optimalisatie.

Om zo veel mogelijk conversies te halen, is een doorgedreven analyse onmisbaar. Bij elk project houden we de evolutie van de conversies op de voet bij en zorgen we ervoor dat ze in stijgende lijn gaan!