Google Online Marketing Challenge, een kans om Google Adwords te leren


De bedrijfswereld ziet al een tijd het nut van SEO en SEA in, maar het hoger onderwijs is minder vlug om zoekmachine marketing toe te voegen aan het curriculum. Om hier verandering in te brengen bestaat er de Google Online Marketing Challenge. Marketingstudenten over heel de wereld krijgen $200 gewoon om mee te doen aan deze wedstrijd … in Google Adwords budget. Dit budget dient om samen met lokale bedrijven en instellingen online marketingcampagnes te ontwikkelen.

Deze actie dient in de eerste plaats om studenten kennis te laten maken met zoekmachine optimalisatie. Maar er is ook een duidelijk voordeel voor ondernemingen, door studenten te engageren krijg je toegang tot $200 advertentiebudget op Google Adwords en een groep gemotiveerde studenten om samen SEA te ontdekken. De meeste studenten doen dit natuurlijk niet zomaar. Het is een wedstrijd en er hangen mooie prijzen aan vast. Als je kiest voor een NGO kan je tot $15.0000 winnen voor deze organisatie. Als je een bedrijf kiest, kan je een reis naar Google’s hoofdkwartier in Californië winnen.

Het is zeker de moeite waard om de handleiding van de competitie te lezen voor extra uitleg over de wedstrijd. Daarnaast kan je ook de handleiding voor beginners van AdWords lezen.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *