ZMB bezoekt DMF – Digital Marketing First te Brussel

Morgen, 11 oktober, vindt de 6e editie van de Digital Marketing First beurs plaats in Tour&Taxis Brussel. Een beurs waar zo’n 3000 professionals en een 80-tal exposanten te ontmoeten zijn, waar men kan deelnemen aan verscheidene workshops en diverse lezingen van diverse sprekers kan bijwonen.

Georganiseerd door het magazine Inside Digital Media en gesteund door verscheidene organisaties zoals de IAB, FeWeb, BeCommerce, … is DMF een zeer gekende beurs voor alles wat met digitale marketing, maar ook met traditionele marketing te maken heeft. Enkele van de belangrijkste topics dit jaar zijn mobile marketing, content marketing & conversation management en uiteraard social media.

DMF2011Uiteraard zal ook een ZMB-delegatie DMF bezoeken om te kijken wat er leeft op de markt, om na te gaan wat de toekomst ons zal brengen op vlak van marketing en dan vooral digitale marketing en welke nieuwe tools en software we weldra mogelijk in gebruik zullen nemen. Enkele van de voor ons zeer interessante sprekers en exposanten zijn:

  • Adobe – exposant
  • RovingBirds – exposant
  • Google UK – exposant
  • Ingrid Archer – “Kickstarting your content marketing”
  • Jos Jelier – “The future of digital marketing”

Via onze twitterfeed zullen we regelmatig enkele nieuwtjes vanop de beurs tweeten en we zullen ook verslag doen van de beurs. Die artikels vind je de komende dagen terug op onze blog!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *