Your Business is about customers

…NOT ABOUT KEYWORDS! … EN NIET OVER ZOEKTERMEN

Facebook - your business is about customersDat uw ‘business’ om klanten draait, dat zal jullie ook al wel duidelijk zijn, maar bij Facebook draait het allemaal meer om de klanten blijkbaar.

Hiermee bereiken ze waarschijnlijk al die Google adverteerders die graag nog wat meer targettingmogelijkheden willen exploreren. Man of Vrouw,  burgerlijke staat, locatie (uiteraard), werkplek, leeftijd of zelfs seksuele voorkeur. Geef toe, het heeft iets als targetting mogelijkheden.

 

Zoektermen, leuke boel allemaal, maar vandaag nog maar eens het potentieel van de long tail uitgelegd. ‘Nee meneer, die éne generieke zoekterm voor de business waarin U zit (B2B) die bovendien voor 90% voor B2C doeleinden gebruikt wordt, is niet de meest geschikte, noch de enige die we moeten targetten. ‘

Wel leuk om te zien en horen hoe die business is ontstaan, z’n eerste klanten (jawel, daar draait het nog steeds om). Rasondernemer, maar geen internet marketeer.

Ieder z’n vak, ieder z’n klanten!

We kunnen alvast meegeven dat het ook best als recruteringsadvertentiekanaal kan gebruikt worden. Facebook-ads worden nu eenmaal gezien én er wordt op geclickt.

Voornaamste verschil met Google, behalve targetingmogelijkheden dan, is het visuele aspect logo(creative) + tekstad. En dat werkt de branding toch wel in de hand.

http://www.facebook.com/advertising/?src=clickz1

GogoGo facebook.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *