WeKnowYourHouse: locatiebepaling via Twitter

We website weknowyourhouse.com legt de vinger op de wonde. De website is naar eigen zeggen een nieuw social media-experiment. Via de tweets van een gebruiker, gecombineerd met andere gerelateerde informatie én de geolocatie, kan de website meteen bepalen waar de Twittergebruiker zich bevindt, én waar hij of zij woont.

Weknowyourhouse.com zegt u waar de telefoon is, plaatst deze vervolgens op een kaart, laat je de Google Street View-foto van de locatie zien, geeft de dichtstbijzijnde plaatsen waar de gebruiker ingecheckt heeft op Foursquare, de criminaliteitsgegevens over de woonlocatie, Instagramfoto’s die bij deze locatie online zijn geplaatst… en er wordt ook een overzicht gegeven van de prostituees in de desbetreffende buuurt.

De website geeft aan Twittergebruikers die niet willen gevonden worden, het advies dat ze de best de geolocatiefunctie uitschakelen. Natuurlijk helpt het ook als je gevoelige informatie uit je tweets laat.

Executive Summary

WeKnowYour House: locatiebepaling via Twitter
We website weknowyourhouse.com legt de vinger op de wonde. De website is naar eigen zeggen een nieuw social media-experiment.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *