Waarom kiezen voor WordPress?

wordpress-voordelen-300x168WordPress is sinds haar oprichting in 2003 uitgegroeid tot het grootste CMS-platform ter wereld. Het handige en intuïtieve Content Management Syteem wordt wereldwijd gebruikt voor miljoenen sites. Maar waarom is WordPress nu juist de meest populaire keuze?

WordPress is gebruiksvriendelijk

WordPress is er voor iedereen: je hebt immers geen technische of programmeerkennis nodig om het succesvol te gebruiken. Zodra je eigen website geïnstalleerd en geconfigureerd is, kan je je website gemakkelijk beheren via eenvoudige en gebruiksvriendelijke interfaces en menu’s. Iedereen kan met WordPress snel en eenvoudig content bewerken en online publiceren.

De mogelijkheden zijn schier eindeloos

Je kan kiezen voor een eenvoudige website, maar via het uitgebreide aanbod aan applicaties, plug-ins en templates kan je je WordPress website bijna tot in het oneindige aanpassen en op je specifieke wensen en vereisten afstemmen. En je hoeft niet eens geld uit te geven aan webontwikkeling of webdesign. Met een paar kliks kan je de look en feel van je website een makeover geven of kiezen uit duizenden WordPress plug-ins om je site te professionaliseren.

WordPress geeft je volledige controle over je website

Met WordPress kan iedereen een professionele website maken. Je hoeft immers niet te beschikken over technische vaardigheden en bent dus niet afhankelijk van webmasters of webontwikkelaars. Met de functies en features van WordPress kan je alles verwezenlijken zonder de controle uit handen te geven.

Executive Summary

Waarom kiezen voor WordPress?
Het handige en intuïtieve CMS-systeem WordPress wordt wereldwijd voor miljoenen websites gebruikt. Maar wat maakt WordPress nu zo’n populaire keuze?

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *