Verhoog de traffic op je blog door deze fouten te vermijden

Iedereen wil meer bezoekers op zijn blog, niet? Ben je al een tijdje naar jou analytics aan het staren en vraag je je af wat er fout gaat? Hier zijn enkele veelvoorkomende fouten die beginnende blogs tegenhouden om meer bezoekers te genereren!

Verhoog-de-traffic-op-je-blog-door-deze-fouten-te-vermijden-300x214

Geen marketing strategie

Het eerste waar je over moet nadenken als je een blog maakt, is de marketing strategie. Er zijn veel verschillende manieren om je blog te promoten, maar zonder een goede strategie zal je niet slagen. Vooral bij het opstarten van je blog is dit enorm belangrijk, want je zal nog niet veel bezoekers hebben. De bezoekers die je aantrekt, zijn afkomstig van je marketing strategie.

Haastige content

Content die haastig op je blog gezwierd is, zal nooit veel bezoekers trekken. Andere blogs bieden de gebruikers inhoud van hoge kwaliteit, dus waarom zouden ze jouw rommelige inhoud willen bekijken? Neem liever de tijd om goede content te maken. Je zal meer mensen aantrekken en op lange termijn ook hoger gerangschikt worden in de zoekmachines. Hoe beter de inhoud, hoe meer kans je hebt op een hoge ranking.

Geen keywords

Zoekwoorden spelen een grote rol in elke blogpost! Als je geen zoekwoorden gebruikt, is de kans miniem dat gebruikers jou content zullen terugvinden. Begin elke blogpost daarom met een keywordonderzoek. Ga op zoek naar de woorden die veel verkeer genereren en bij jouw onderwerp passen. Bovendien kan dit onderzoek je ook helpen om blogideeën te vinden!

Niet aanwezig zijn op sociale media

Dagelijks loggen er miljarden mensen in op sociale media om content te delen met vrienden en familie. Dit maaktvan sociale media zoals Facebook en Twitter een ongelofelijk effectieve manier om meer verkeer te genereren naar jouxw blog. Als je het publiek kan boeien met iets dat ze willen lezen, dan zal je de traffic op jouw blog in de kortste keren zien toenemen.

Executive Summary

Iedereen wil meer bezoekers op zijn blog, niet?
Verhoog de traffic op je blog door deze fouten te vermijden!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *