Twitter presenteert Expanded Tweet update

expanded-tweet-300x150Twitter mikt steeds meer op multimedia content. De nieuwste Expanded Tweet update toont nu ook een preview van foto’s en video’s op je Twitter Feed. De update maakt Twitter voor merken nog interessanter als dialoogplatform. En het is natuurlijk weer een extra optie voor adverteerders.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Met de nieuwe Expanded Tweet update kan je simpelweg foto’s en video’s uploaden die rechtstreeks zichtbaar worden in de feeds van je volgers. Door te klikken open je de foto of video in een apart venster. Je content springt hierdoor meer in het oog en je volgers moeten geen actie ondernemen om je beeldmateriaal te zien.

De risico’s van Expanded Tweet

De risico’s liggen echter voor de hand: hoe lang zal het duren vooraleer Twitter gebruikers de grenzen van het fatsoen opzoeken? En zullen de kunstige tweets waar we van houden niet aan waarde inboeten? Expanded Tweet wordt momenteel volop getest en geëvalueerd door Twitter, dus deze vragen kunnen we spijtig genoeg nog niet beantwoorden. Twitter test trouwens vaker nieuwe systemen die verdwijnen als ze niet effectief blijken.

Trekt Expanded Tweet adverteerders over de streep?

Expanded Tweet maakt foto’s gemakkelijk te openen zonder je feed te overspoelen met beelden. Het nieuwe systeem lijkt dus uitermate geschikt om engagement te verhogen en advertentiekansen te creëren – iets waar Twitter steeds meer mee bezig is. Het afgelopen jaar heeft Twitter actief geprobeerd media een meer prominente rol te geven om zo adverteerders aan te trekken.

Executive Summary

Twitter presenteert Expanded Tweet update
Twitter mikt steeds meer op multimedia content. De Expanded Tweet update toont nu ook preview van foto’s en video’s op je Feed. Lees hier meer.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *