Twitter Ads nu beschikbaar in België en Nederland!

twitter-ads

Grow your business, 140 characters at a time. KMO’s in België en Nederland hebben vanaf nu toegang tot het advertentieplatform van Twitter, zodat je ook niet-volgers bereikt. Ook Luxemburg, Italië en enkele Latijns-Amerikaanse landen krijgen toegang tot Twitter Ads.

Twitter neemt een vliegende start

Twitter neemt een vliegende start in Europa. Onlangs was Oost-Europa aan de beurt en konden onder andere Oostenrijk, Zwitserland, Oekraïne, Tsjechië, Kroatië en Portugal aan de slag met Twitter Ads. Nu voegt Twitter daar dus ook België, Nederlands, Luxemburg en Italië aan toe. Het self-service platform is daarmee beschikbaar in 20 landen, waarvan een groot deel zich in Europa bevindt. Ook Latijns-Amerikaanse landen kunnen volop gaan experimenteren met advertenties op Twitter: Argentinië, Chili, Colombia, Ecuador, Guatemala, Mexico en Peru kregen allemaal toegang. In de VS bestaat het platform al sinds april 2013.

Twitter Ads: wat zijn de mogelijkheden?

Meer volgers, kliks of het creëren van leads: adverteren via Twitter gaat om zo veel meer dan het bereiken van niet-volgers. Afhankelijk van je doelstellingen kan je je richten op meer volgers, kliks, meer engagement rond je tweets, app-installaties of het rechtstreeks genereren van leads:

  • Meer volgers: bereik niet-volgers en spoor hen aan om je te volgen, zodat je je bereik uitbouwt.
  • Tweet-interacties: promoot bepaalde tweets voor een groter publiek, om het bereik en de bekendheid te maximaliseren.
  • Website-kliks: genereer meer verkeer naar je website door Twitter-gebruikers te targetten op trefwoord, interesse of geografie.
  • App-installaties: spoor gebruikers aan om rechtstreeks vanuit een tweet apps te downloaden of te openen.
  • Rechtstreeks leads verzamelen vanuit Twitter: stel leadgeneratiekaarten op en neem ze rechtstreeks op in je tweets.

Meer info over de mogelijkheden van Twitter ads vind je uiteraard op de helppagina’s.

Executive Summary

Twitter Ads zijn nu eindelijk beschikbaar in België en Nederland! Wees er snel bij en ga er als een van de eersten mee aan de slag.

1 Comment

  1. Judithsib

    28 weeks ago

    wh0cd115398 Generic Propecia
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *