Tripr.tv

Tripr.TV lanceert als eerste videoportal een dienst waar reizigers op een eenvoudige manier videoreviews van hotels kunnen plaatsen. Iedereen kan er video’s van hotels publiceren en delen. Zodra andere reizigers naar aanleiding van de videoreview een boeking plaatsen ontvangt de publisher eenderde van de commissie (tussen de 5 en 15 procent per reservering).

Tripr.TV creëert hiermee de eerste virtuele marktplaats voor videocontent in de reisbranche. Jan Kooman, oprichter van Tripr.TV (en tevens van Topclick): “In feite zijn wij een soort YouTube voor de reisbranche. Iedereen kan zijn video’s publiceren. De hotels staan met een vlaggetje op de Google Maps landkaart waardoor je direct ziet in welke buurt een hotel zich bevindt. Doordat de filmpjes door vakantiegangers geschoten zijn krijg je een goede indruk van het hotel alvorens je boekt. Bewegend beeld is immers veel realistischer dan de vaak gedateerde foto’s van hotels.”

Ik vind het alvast een leuk idee. Het is immers al verschillende keren voorgevallen dat een hotel dat op het eerste zicht interessant leek in werkelijkheid behoorlijk tegenviel en als ik dat voortaan kan vermijden… graag!

Bron: Admanager

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *