TheNextWeb Amsterdam 2012 – 41% Early Birds korting!

Op 25, 26 en 27 april vinden de hoogdagen voor technologie, mobiel, web, design en future thinking plaats in Amsterdam. Op woensdag 25 april gaat nl. TheNextWeb van start in Amsterdam, beginnend met de CxO Summit.

De CxO Summit is een vier uur durende top waarin verschillende topsprekers hun visie geven op ‘the next web’. Iedere spreker krijgt 20 minuten om z’n gedachten en ideeën te delen over de toekomst van het web. Om een globaal beeld te kunnen vormen, worden dan ook sprekers van over de hele wereld uitgenodigd alsook sprekers uit verschillende sectoren (internet, mobiel, technologie, media, entertainment, …).

TNW-Conference-2012-opening-TNW-2011

De CxO Summit is invitation-only. Om uitgenodigd te kunnen worden, moet je eerst een formulier invullen waarna je al dan niet een invitatie ontvangt. Houd er wel rekening mee dat de plaatsen zeer schaars zijn!

Visie op toekomst van het web

De Summit vormt een mooie aftrap van één van de meest exclusieve en interessante conferences van Europa. Maar er is meer…

TheNextWeb richt zich op verschillende profielen (van investeerders tot studenten). Voor ieder profiel wordt er dan ook een enorme schat aan content & knowledge aangeboden:

Zo bespreken verschillende industry leaders de online marketing trends en best practices, kunnen developers hun hack skills verbeteren én showen, worden entrepreneurs voorgesteld aan investeerders enzovoort.

Ook entrepreneurs krijgen hun 15 minutes of fame op TheNextWeb. Uit meer dan 300 startups worden door TNW zelf 20 startup finalisten gekozen die hun producten en/of diensten mogen voorstellen en vervolgens in contact gebracht worden met investeerders.

TNW biedt dus niet alleen een hoop inzichten en waardevolle content, maar ook de mogelijkheid om je professioneel netwerk gevoelig uit te breiden, je nieuwe product of bedrijf van de grond te krijgen en naam te maken in de (online) marketing wereld.

Netwerken & groeien op TNW 2012

TheNextWeb in Amsterdam is het uitgelezen moment én de perfecte omgeving om te netwerken. Studenten kunnen er een stageplaats vinden, designers kunnen er hun nieuwe werkgever ontmoeten en startups kunnen investeerders zoeken voor hun ‘next big thing’.

Die momenten blijven bovendien niet beperkt tot tijdens de conference zelf. Ook daarbuiten, en dus na alle lezingen, heeft de organisatie gedacht aan het belang van netwerken. Daarom werden er speciaal 3 restaurants gereserveerd, werd er een Amsterdam Tech Hangouts lijst gemaakt op FourSquare en vind je op de TNW website de verschillende Amsterdam hotels & hotspots.

Op TheNextWeb verzamelen de nieuwste startups, de beste bedrijven, de knapste koppen, … om samen te kunnen groeien naar The Next Web!

Nog geen ticket voor TNW 2012?

No worries. Via volgende link kan je je ticket boeken aan een mooie (en exclusieve) Early Birds korting. Nog tot 29 maart krijg je dan maar liefst 41% korting op je TNW ticket!

Ticket TheNextWeb 2012 boeken!

Snel boeken is de boodschap en misschien tot in Amsterdam!

Extra informatie:

Data: 25, 26 en 27 april – TNW Agenda

Locatie: Gashouder, Westergasfabriek, Klohnneplein 2, Amsterdam

Website: http://thenextweb.com/conference

Contact: +31 20 4895779 | patrick@thenextweb.com | sophie@thenextweb.com

Executive Summary

Wat? TheNextWeb 2012 – visie op de toekomst van het web
Wanneer? 25, 26 en 27 april
Waar? Westergasfabriek, Amsterdam
En? Boek hier tot 29 maart je ticket met 41% Early Birds korting!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *