Succesvolle management buy-out bij Queromedia

management-buyout-queromedia-300x266Investeringsvennootschap Arkafund draagt deze week de aandelen van haar participatie in internetmarketingbedrijf Queromedia over aan oprichters Tom en Geert Bogaert. Maandag werd de transactie succesvol afgerond. “Wij zijn tevreden dat we de teugels opnieuw in handen hebben.”

Opnieuw volledige controle

Afgelopen maandag kwam er een einde aan de participatie van Arkafund in Queromedia. De reden voor de overdracht is de wens van Arkafund – een closed-end fund – om te desinvesteren. Oprichters Tom en Geert Bogaert zijn tevreden. “De voorbije jaren heeft Queromedia, mede dankzij Arkafund, veel financiële slagkracht gekregen. Op dit ogenblik zit ons bedrijf dan ook stevig in het zadel. We zijn blij dat we net op dit moment opnieuw de volledige controle verkrijgen.”

Trendsetter in de sector

Dankzij de jarenlange investeringen van Arkafund kon Queromedia volop professionaliseren. Maar wat brengt de toekomst? “Queromedia zal blijven proberen om zich opnieuw uit te vinden en de marketingtendenzen altijd twee stappen voor te zijn. We namen in het verleden als managementteam steeds de beslissingen en dat blijft ook in de toekomst zo”, aldus de broers, die al meer dan tien jaar aan het hoofd van het bedrijf staan.

Queromedia verder uitbouwen

“Het is onze ambitie om ook de komende jaren dé referentie in de sector te blijven en deze mooie onderneming verder uit te bouwen”, blikt Tom Bogaert – algemene leiding, sales en marketing – vooruit. “De vraag naar professionele ondersteuning in de wereld van internetmarketing stijgt nog steeds. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar ambitieuze commerciële medewerkers.”
Geert Bogaert – operationele en financiële leiding – vult aan: “Queromedia is al jaren een onderneming die voor kwaliteit en betrouwbaarheid staat. Wij stellen de resultaten van onze klanten centraal en voelen ons dan ook echt betrokken bij onze relaties.”

Executive Summary

Oprichters Tom en Geert Bogaert krijgen de teugels weer in handen.
Queromedia heeft de ambitie om trendsetter in de sector te blijven.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *