Stuur eens een kerstkaartje via Youtube

2012 is alweer bijna op zijn einde en de eindejaarsperiode is iets waar we ons allemaal op verheugen. Iets waar we (of ik alleszins) niet naar uitkijken, is het versturen van kerstkaartjes. Het is altijd een heel gedoe om naar iedereen een gepast gepersonaliseerd kerstkaartje te sturen, zodat we er ook in veelvoud kunnen ontvangen van familie en vrienden.

Digitale kerstkaarten zijn in

Nu hebben die kerstkaartjes ook een evolutie ondergaan, wat dacht je namelijk van de Youtube kerstkaart. Het idee is dat je als gezin een filmpje opneemt waar je iedereen veel geluk en een goede gezondheid toewenst, dit op internet plaatst en de link doorstuurt naar al je vrienden en familie. De perfecte manier om je beste wensen over te brengen op een digitale manier. Je kan één video maken voor heel de familie of een gepersonaliseerde video maken per afzender en op een uiterst persoonlijke manier je beste wensen overbrengen.

Je hoeft niet bang te zijn dat jouw Youtube kerstkaarten nu overal en door iedereen te zien zijn. Wanneer je je video op Youtube plaatst, krijg je de keuze om deze privé te houden en enkel via de unieke link te bekijken is. Deze link kan je dan doorsturen naar je familie en vrienden.

Mashable heeft reeds een selectie gemaakt van 10 digitale video-kerstkaarten ter inspiratie. We kozen er onze favoriet uit en delen deze graag met jullie. Wij hopen natuurlijk ook altijd om zo’n kerstkaart te mogen ontvangen van onze lezers.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *