StumbleUpon haalt 1 miljard stumbles per maand binnen

StumbleUponStumbleUpon, een ontdekkings- en aanbevelingsapplicatie, is zeer in trek bij surfers en blijft aanzienlijk groeien in populariteit. StumbleUpon geeft de mogelijkheid aan gebruikers om op een snelle manier webpagina’s te ontdekken en content te bekijken, aangepast aan ieders hun smaak en interesse.

Volgens een artikel op Mashable sloeg StumbleUpon erin deze maand 1 miljard stumbles te bereiken. Dit betekent een explosieve groei voor StumbleUpon, vooral als je weet dat het in 1 maand tijd een vooruitgang boekte van 200 miljoen stumbles.

Wat is de reden achter deze groei?

De reden van succes voor StumbleUpon zit wellicht achter de grote mogelijkheid tot personalisatie en het aangeven van voorkeuren in het gebruikersprofiel. Dat verkrijgt voortdurend feedback vanuit het surfgedrag en wordt slimmer naargelang de likes en dislikes van de gebruiker. Hoe meer de service wordt gebruikt, des te relevanter de aangereikte resultaten worden. Dit is voor de gebruikers zeer positief.

Niet alleen biedt StumbleUpon enorm veel voordelen en gebruiksgemak, het is ook een zeer geschikt marketingkanaal. Het beschikt over massaal veel informatie over gebruikers: voorkeuren, surfgedrag, enz. Denkt u aan targeted advertising: StumbleUpon is uw vriend.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *