Reprise Media overgenomen door Interpublic

Het bericht dat Reprise Media van Managing Partners Peter Hershberg en Joshua Stylman, tevens spreker op een van de gevolgde sessies op Search Engine Strategies New York, is overgenomen door Interpublic, een globale advertising groep met zelfs een aantal vertakkingen in België.

Reprise Media was “Search Agency of the Year” in 2006. Michael I. Roth, CEO van Interpublic zegt deze investering te verantwoorden door de snelheid waarmee marketingdollars richting search engine marketing firma’s gaan en uiteraard de integratiemogelijkheden met andere bedrijven binnen de groep, die nu op een ervaren search marketing partner beroep kunnen doen.

Dat de search marketing markt snel evolueert richting integratie in de totale marketing mix en de belangrijkheid van search in deze mix blijft toenemen en dat merken we hier in New York ook goed aan de opkomst, die jaar na jaar blijft stijgen.

Ik bericht jullie vanmiddag opnieuw over de sessies van gisteren en vanmorgen, Keynote speaker Steve Burkowitz, Windows Live Chief wacht op ons om te kunnen beginneN.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *