QueroMedia wordt Yahoo! Search Marketing Partner

QueroMedia wordt Yahoo! Search Marketing PartnerQueroMedia is voortaan niet enkel meer erkend door Google als Google AdWords Qualified Company. Sinds eind vorige week zijn we ook door Yahoo! gekwalificeerd als Yahoo! Search Marketing Partner. Dit werd ons aangekondigd tijdens een meeting met Marco Ruivenkamp en Vincent Moraal van het Yahoo! Search Marketing team uit Nederland.

We zijn voorlopig het eerste Belgische bedrijf dat over deze erkenning beschikt, we zijn er dan ook erg trots op! In de toekomst willen we ook meer klanten, vooral de Nederlandse en de Spaanse, de mogelijkheid aanbieden om naast Google ook op het netwerk van Yahoo! te adverteren.

"Voor ons is het zeer belangrijk dat we onze klanten via het Yahoonetwerk een grotere diversiteit kunnen aanbieden. De mogelijkheid om de kosten en de return on marketing investment van de verschillende netwerken te kunnen vergelijken is erg belangrijk voor hen. Als we alleen op marktleider Google zouden adverteren hebben we geen vergelijkingspunt en dat is gewoon niet gezond,"

Click to tweet!

aldus Tom Bogaert.

Lees het persbericht

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *