QueroMedia sluit succesvol 2007 af

QueroMedia: zoekmachine marketing: SEO, PPC en Conversion OptimizationWe sluiten 2007 af met enkele mooie contracten. QueroMedia gaat aan de slag voor Toerisme Vlaanderen, de organisatie die instaat voor de bevordering van het toerisme naar en in Vlaanderen. Daarnaast nemen we ook de website optimalisatie van de sociale verzekeringsgroep Xerius voor onze rekening. Om de online doelgroep van Xerius aan te spreken wordt ook een online advertentiecampagne op Google ingezet. Isabelle Spinoy (communicatie) van Xerius: “Wij hebben gekozen voor QueroMedia omwille van hun professionele service, de prima prijs-kwaliteit verhouding en hun goede referenties.”

QueroMedia zal ook de SEA (Search Engine Advertising) campagnes gaan beheren van specialist in zakelijke informatie Dun& Bradstreet en Rabobank.be, de grootste internetbank van België. Met de online advertentiecampagne wil Rabobank haar klantenbestand in België verder uitbouwen. Consultancy bedrijf Capgemini heeft gekozen voor QueroMedia als SEM partner om zichzelf te profileren als aantrekkelijke werkgever en nieuwe medewerkers aan te trekken.

Tom Bogaert: “Het jaar 2007 was voor QueroMedia een groot succes: we hebben ons team versterkt met nieuw talent en ons klantenbestand flink uitgebreid. Dankzij de opening van kantoren in Amsterdam en Madrid hebben we het geografische bereik van QueroMedia vergroot. Tegelijkertijd is ook het dienstenpakket aangevuld met website usability en web analytics. De search marketing markt groeit en evolueert snel en ik ben verheugd te kunnen vaststellen dat we ons voortdurend in vraag durven stellen om aan de noden van de klant te blijven voldoen.”

Lees het persbericht

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *