Ontdek de populairste pins op jouw favoriete websites

Iedereen volgt zijn favoriete merken op Pinterest om producten, recepten en artikels van dit merk in zijn feed te zien. Vanaf vandaag werkt Pinterest met een aantal grote bedrijven samen om favoriete pins weer te geven op de eigen website van deze bedrijven. Bedrijven die al samenwerken met Pinterest zijn: Disney, Nestle, Walmart, Haerst en Zappos. Maar wie weet kan binnenkort ieder bedrijf zijn populairste pins op hun eigen website weergeven.

Populaire pins op eigen website

Je vindt de populairste pins al op heel wat websites van grote bedrijven. Je kan bijvoorbeeld de populairste pins van Elle Magazine, Zappos, ModCloth en Nestlé zien op hun website. De pins op deze websites en in de mobiele app van de site zullen regelmatig updaten. Zo krijg je een overzicht van de trending pins en de zaken die op dat moment het meest populair zijn. Je krijgt een duidelijk beeld van wat leeft onder de mensen!

pinteresting-populairste-pins-300x199

Pinnen vanop eigen website

Bovendien kan je, wanneer je iets leuk ziet, dit rechtstreeks vanop de website pinnen. De pin wordt op jouw dashboard geplaatst en op deze manier moet je niet stoppen met shoppen, lezen of zoeken om deze pin te plaatsen.

Gebruikservaring optimaliseren

De samenwerking met deze partners ging juist van start. Pinterest liet via haar blog weten dat ze op deze manier de gebruikservaring van de site wil optimaliseren!

Executive Summary

De populairste pins op de homepage van jouw webpagina?
Pinterest werkt sinds kort samen met enkele bedrijven om populaire pins op de website van het bedrijf zelf weer te geven…

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *