Mobiel zoeken doorgronden met adwords tool

mobiel zoeken adwords

mobile search adwords keyword toolMobile zoeken is ontzettend populair geworden met de groei van het mobiel internet. Het is voor online marketeers zeer interessant om te achterhalen hoe gezocht wordt om vervolgens gerichte campagnes op te zetten voor de mobiel internetgebruiker. Daarom heeft Google heeft zijn zoekwoorden hulpprogramma uitgebreid met de optie om gebruikte zoekwoorden te analyseren die voor mobile zoeken werden gebruikt.

In een artikel van Searchengineland vertelt men hoe Google in zijn adwords tool twee opties heeft toegevoegd om mobiel zoeken te analyseren. De eerste optie doet zoekwoord suggesties voor WAP gsm’s en de tweede optie kijkt naar de meest relevante zoekwoorden voor mobiele telefoon met een volledige mobiele browser zoals de meeste hedendaagse smartphones.

Mobiel zoeken adwords keyword tool

Volgens Google zijn mobiele zoekacties met 130%  gestegen op Google in het laatste kwartaal van 2010. Daarom zijn de nieuwe geavanceerde opties voor de Google keyword tool een zeer interessant gegeven voor de online marketeers. Men kan het handelen van de mobiele internetgebruiker analyseren en zo tot nieuwe zoekwoorden komen. Met een toekomst waar mobiel internet een steeds meer centrale rol zal innemen, zal deze functie van de keyword tool een onmisbaar onderdeel worden van SEA campagnes gericht op mobiele telefoons.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *