Magento integreert Google Website Optimizer

MagentoOpen-source e-commerce platform Magento integreert een plug & play oplossing voor Google Website Optimizer testen, dat meldt ons de officiële Google Website Optimizer blog. Klinkt alvast veelbelovend!

Google Website Optimizer is een gratis tool om A/B- en multivariate tests te doen met je website. Dat betekent dat je kan testen welke afbeelding, titel, tekst, knop, link, etc het beste werkt in je website.

Magento is een open-source (lees gratis) e-commerce platform dat stevig aan de weg timmert. Bij QueroMedia hebben we het nogal voor open-source toepassingen, maar de eerste projecten met Magento waren niet echt succesvol te noemen. “Magento is nog niet volwassen”, zoals mijn collega Tim zei. Laat ons hopen dat met de nieuwe release (1.1.7 inmiddels) de meeste bugs weggewerkt zijn.

De integratie met GWO is alvast veelbelovend. Het volstaat om een GWO URL te plakken in Magento, en je experiment loopt! Veel simpeler kan het niet. Hieronder kan je de integratie aan het werk zien:

[googlevideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-3595494924118534435&hl=en[/googlevideo]

Wil u meer weten over de integratie tussen GWO en Magento? Ze organiseren samen een webinar.

Wil u meer weten over Google Website Optimizer, maar ook hoe je een succesvolle online campagne voert, kom dan naar een van onze gratis breakfastmeetings. Schrijf u in!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *