Live from Emerce e.day in Rotterdam

eday logoWe brengen u vandaag live verslag uit van de Emerce e.day in Rotterdam, het grootste e-business event van Nederland. Het was even zoeken naar de locatie (niet te vinden in de gps, en het aangeleverde plannetje was ook niet erg duidelijk), maar na een half uurtje cruisen door Rotterdam waren we ter plekke. Nog een klein uurtje later was alle hardware up and running, ready for action!

Oké, het is nu middag, en we zijn nog steeds paraat voor de strijd! Intussen hebben we met een handvol geïnteresseerden gesproken, maar de meute komt vermoedelijk in de namiddag (wishful thinking ;-) )

De seminaries zijn in elk geval erg populair. De grote zalen zitten afgeladen vol, de klank en lichtshow is knap en de temperatuur bereikt er een tropische hoogte. Jammer dat de seminariebezoekers de stand in de playground voorbij lopen richting de grote zaal. Daar is de sfeer namelijk best wel aangenaam. Enfin, we wachten het verder af.

Hier zijn in elk geval al een aantal foto’s:

eday1

eday2

Als we straks de volkstoeloop de baas kunnen, posten we nog een aantal updates!

Update: 16u

De drukte gaat met pieken en dalen. Vlak na de middag was het erg druk op onze stand. Tijdens de sessies kunnen we rustig uitblazen, zoals je kan zien op deze foto van een dollende Larissa. Op de achtergrond onderwerpt Joris de bar tegenover onze stand aan een grondige vergelijkende studie ;-)
eday3

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *