“Like” of “plus one” eender welke website met Google Chrome

Voeg de like en plus one knop toe aan ChromeDe +1 knop van Google verspreidt zich al snel over het internet. Net zoals de like button van Facebook kan je hem op je website plaatsen. Maar de +1 knop is veel meer dan dat. Als je een applicatie van de Chrome web store downloadt  kan je eender welke pagina op het internet delen met je vrienden.

Facebook doet nu net hetzelfde met de Facebook like button voor Chrome. TechCrunch heeft deze applicatie ontdekt in de Chrome web store. Er was echter geen enkele mededeling van Facebook zelf over het uitbrengen van de applicatie, waardoor er ook maar weinig gebruikers zijn op dit moment. Zowel de plus one als like button komen rechts bovenaan je browser te staan met het aantal likes en plus one’s van de pagina waarop je je bevindt.

Maar misschien is het maar goed dat niet te veel mensen de app al probeerden. Hieronder vind je enkele problemen die in het artikel en in de commentaren op TechCrunch aan bod komen:

  • Privacy: Facebook registreert alles wat je op het internet doet vanaf het moment dat je inlogt op de applicatie.
  • Crash: De app schijnt nog niet erg stabiel te zijn, hoewel ik zelf nog geen problemen ondervind.
  • Bugs: Er zijn verschillende kleine problemen met de applicatie die het de gebruikers minder aangenaam maken.
Toch zijn er ook sterke punten aan de like button applicatie verbonden. Zo kan je niet enkel websites, maar ook links en afbeeldingen delen met een simpele rechter muisklik. De applicatie maakt Facebook en het internet een stuk interactiever en sloopt enkele van de muren die nog tussen de twee staan.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *