#Liestrong, #livewrong en #doprah: Twitter lacht met Lance Armstrong

Vannacht werd hét interview van het jaar uitgezonden. Oprah Winfrey had een gesprek met Lance Armstrong. Lance Armstrong bekende daarin dat hij zijn 7 tourzeges mede te danken heeft aan dopinggebruik. Uiteraard bleven de reacties op de sociale media niet uit. Bijna onmiddellijk na de bekentenissen regende het grapjes en verontwaardigde reacties op Twitter en op Facebook. De #doprah hashtag ging zelfs trending op Twitter, en ook #liestrong en #livewrong (beide variaties op #livestrong, het kankerbestrijdingsfonds dat Lance Armstrong oprichtte) waren erg populair.

Ook positieve reacties

Op Twitter zijn de hashtags #liestrong en #livewrong erg populair. Het zijn variaties op de #livestrong hashtag. Livestrong is het kankerbestrijdingsfonds dat Lance Armstrong oprichtte, en dat zich inzet voor de bestrijding van de ziekte. Dat er op deze naam variaties worden gemaakt, zint sommige mensen niet, en we zien op die hashtag naast de vele grapjes en negatieve reacties toch ook enkele positieve reacties komen. Veel mensen wijzen erop dat deze organisatie voor hen heel wat betekend heeft.

Grapjes en negatieve reacties op Lance Armstrong

Naast enkele positieve reacties, zien we echter voornamelijk negatieve reacties en grapjes opduiken. Een van de meeste geretweette was de ‘Lance Armstrong Oprah interview drinking game‘, die we je niet willen onthouden. Daarnaast haalde De Standaard de leukste grapjes eruit!

Lance Armstrong Oprah interview drinking game

Executive Summary

De reacties op Twitter en andere sociale media op het interview met Lance Armstrong
De reacties op Twitter en andere sociale media op het interview met Lance Armstrong bleven niet lang uit. Onmiddellijk na de bekentenissen regende het grapjes en negatieve reacties op Twitter.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *