Het grote Audi RS 4 Avant Paintball Duel

In reclamespots voor automerken zien we vaak de wagen in kwestie over de openbare weg rijden, waarbij gefocust wordt op het comfort en de veiligheid van de auto. Vrij klassiek, maar soms komen automerken ook creatief uit de hoek. Deze campagne van Audi is daar een voorbeeld van.

In de campagne laat Audi de prestaties van 1 van haar modellen zien in extremere omstandigheden. Twee piloten vechten een heus paintball duel uit, waarbij elk van de piloten een paintball geweer geïnstalleerd heeft op de motorkap van de nieuwe Audi RS 4 Avant. Het duel wordt uitgevochten in een oude luchthavenhangar, waar ook een aantal hindernissen en obstakels geplaatst werden.

Wat we daarna te zien krijgen is een fantastisch paintball duel, waarbij twee stuntrijders hun kunnen tonen, en daarbij ook laten zien tot wat de nieuwe Audi RS 4 Avant allemaal in staat is. Maar liefst 12000 paintballs en 6 paint granaten worden op de auto’s losgelaten.

De campagne zou zo een scene uit Top Gear kunnen zijn. Een gek idee, en twee stuntpiloten die alles uit de wagen halen om het duel te kunnen winnen, maar zich tegelijk toch kostelijk amuseren met duur speelgoed.

Alleszins een hele leuke campagne van Audi, waarbij een nieuw automodel eens van een andere kant getoond wordt. Niet op de openbare weg, met een kind op de achterbank dat rustig indommelt, maar pure actie die de limieten van de auto blootlegt.

Executive Summary

Audi’s paintball duel
Audi laat de nieuwe RS 4 Avant van zijn meest extreme kant zien, door twee exemplaren tegen elkaar uit te spelen in een paintball duel.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *