Happy 2012 vanwege de Zoekmachine-Marketing-Blog!

Aan al onze bezoekers, lezers, partners, fans op Facebook, volgers op Twitter, mensen in onze circles op Google+ en al de anderen die we vergeten zijn: een spetterend 2012! Samen met jullie zijn we in 2011 sterk gegroeid en hopelijk kunnen we die trend in 2012 voortzetten!

2011 was een boeiend jaar voor online marketing en ook 2012 zal enkele grote verrassingen in petto hebben. Onlangs somden we al enkele online marketing trends voor 2012 op zoals wij het zagen en in 2012 zullen we jullie voortdurend op de hoogte houden van wat nu wel of niet de moeite waard is als online marketeer.

Ook hebben we enkele goede voornemens voor 2012. Zo willen we meer marketing events bezoeken, ongeveer 1 per maand, en willen we uiteraard de opgedane kennis met jullie delen. Via blogposts, live blogging, video content, etc. maar ook door jullie mee te nemen naar de events. Net zoals we bij Fusion Marketing deden, zullen we ook dit jaar wedstrijden organiseren waarbij je vrijkaarten voor events kan winnen.

Een tweede goed voornemen is dus ook om meer gebruik te gaan maken van video content. We hebben al gezegd dat we een sterk vermoeden hebben dat video content eindelijk gaat doorbreken op online marketingvlak en dan kunnen we uiteraard niet aan de zijlijn staan toekijken…
Ten slotte willen we jullie dus nog meer content bieden en dat op verschillende manieren: via social media, via de gekende blogartikels maar dus ook via video content (interviews, event reports, …)

happy-2012-gelukkig-nieuwjaar

Dat 2012 een zeer goed maar vooral succesvol jaar mag worden voor ons allen!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *