Grootste update Google Street View ooit

Sinds Google Street View gelanceerd werd, voerde Google regelmatig updates door om het systeem up to date te houden en enkele nieuwe features toe te voegen. Onlangs deed Google echter de grootste update van Google Street View ooit: meer dan 400.000 km straten werden bijgewerkt en er werden nieuwe special collections toegevoegd. De geüpdatete versie is tevens beschikbaar via smartphones.

400.000 km extra in Google Street View

Met de enorme update die Google doorvoerde, zijn er nu meer dan 400.000 km extra straten zichtbaar via Google Street View. De Street View mogelijkheden van landen zoals Macau, Singapore, Zweden, de Verenigde Staten, Thailand, Taiwan, Italië, Groot-Brittannië, Denemarken, Noorwegen en Canada werden Google Street View werden via de update grondig uitgebreid.

Nieuwe special collections

Met de update van Google Street View, werden niet alleen de straten, maar ook de ‘Special Collections’ uitgebreid en bijgewerkt. Met de Special Collections maakt Google het mogelijk om verschillende plaatsen in de wereld via een beeld van 360° vanachter je computer te bewonderen.

Naast Antarctica, oceanen en de wereld wonderen van de moderne en oude wereld, kan je nu ook toeristische attracties zoals Catherine Palace en de Chiang Kai-shek Memorial Hall van Taiwan bezoeken en zelfs door parken wandelen, zoals het Stanley Park in Vancouver of het Fort Canning Park van Singapore wandelen zonder je huis te verlaten.

Google Street View - Colosseum

Executive Summary

De Special Collections en straten van Google Street View werden bijgewerkt
Er zijn nu 400.000 km meer straten en nieuwe special collections te bewonderen via Google Street View

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *