Google’s filter voor nieuwe websites : een hoge ranking in 4 stappen !

Google PageRankHet is makkelijker om hogere rankings te krijgen op Google met oudere websites dan met nieuwe. Wat kan je doen om een hoge positie te krijgen op Google als je een splinternieuwe website hebt ? De 4 stappen die je dient te volgen hierzo :

  1. Start met de juiste zoektermen : het is niet mogelijk om een top 10 ranking te verkrijgen voor zeer competitieve, algemene zoektermen zoals bvb. “auto’s” voor een nieuwe website. Het is wel mogelijk om een hoge ranking te krijgen voor termen zoals ” dealer tweedehands wagens antwerpen”. Het is niet alleen makkelijker om hoge posities te krijgen voor meer specifieke zoektermen maar zulke termen zullen ook meer converteren naar sales.
  2. Zorg voor links naar je website : Het is ook niet mogelijk om hoge rankings te krijgen bij Google zonder goede inkomende links. Probeer zoveel mogelijk links te verkrijgen van gerelateerde websites. Als de juiste websites naar jouw site linken, zal Google je website vlugger vertrouwen.
  3. Optimaliseer je webpagina’s : Terwijl meer links naar je website jouw kans om hogere rankings te scoren enorm verhogen, moet je de zoekmachines ook vertellen voor welke zoektermen je hoog wil scoren. Optimaliseer de inhoud van je webpagina’s om zeker te zijn dat Google je site rankt voor de juiste termen.
  4. Wacht : een website die al verscheidene jaren online is zal beter bestand zijn tegen de algoritmes van Google dan nieuwere sites. Om die reden zullen je Google rankings stijgen gewoon door te wachten ( aangenomen dat je stap 1 tot 3 hebt gevolgd).

Als je dit allemaal juist doet is het mogelijk om hoge rankings te krijgen voor splinternieuwe websites. Het is belangrijk dat je de juiste dingen doet in de juiste volgorde.

steps

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *