Google+ overschrijdt de kaap van 250 miljoen bezoekers

Een jaar geleden waren er (relatief gezien) amper gebruikers van Google+. Nu is dat aantal reeds uitgegroeid tot 250 miljoen. Daarmee heeft Facebook een volwaardige concurrent gekregen die constant en intensief verder wordt ontwikkeld.

Google+ heeft momenteel wereldwijd 250 miljoen bezoekers, waarvan 150 miljoen maandelijks actief zijn. 75 miljoen zijn dagelijks actief. Dagelijks brengen zij twaalf minuten door op de site. De meerderheid daarvan gebruikt Google+ via zijn telefoon.

En zonet werd er een nieuwe sociale nieuwigheid aan Google+ toegevoegd, namelijk Events. Hiermee kunnen users hun eigen bijeenkomsten organiseren, net zoals dat reeds het geval is bij Facebook of LinkedIn. Het verschil met deze twee laatsten is dat Google Events ook te gebruiken is door mensen die geen lid zijn van het Google+ netwerk. De reden hiervoor is dat Events nauw verbonden is met Google Calendar. Events heeft ook drie modi: voor, tijdens en na een bijeenkomst. Zo zal het voor bezoekers mogelijk zijn om al tijdens de samenkomst naar foto’s van anderen te kijken. En na het event kunnen deelnemers ook worden uitgenodigd om hun foto’s aan de event page toe te voegen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GN7qw6UZZdg'[/youtube]

Executive Summary

Wat? Google+ overschrijdt de kaap van 250 miljoen bezoekers

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *