Google maakte de beste ‘web tv ads 2011’

Adverteren op televisie en op het internet is erg verschillend. Google weet beiden toch goed te combineren. AceMetrix maakt jaarlijks een lijst van de 10 meest effectieve tv ads voor websites. Dit jaar neemt Google vijf plaatsen uit de top 10 in! Je denkt misschien dat er niet zoveel tv advertenties zijn voor websites? Er is echter toch redelijk wat concurrentie op de lijst.

Er zijn verschillende bekende namen die zich aan televisie hebben gewaagd dit jaar: Bing, Disney.com en Groupon bijvoorbeeld. Bing en Disney komen staan ook in de top 10 beste web tv ads, Bing doet dit drie keer en Disney één maal. Groupon komt dan weer twee maal voor in de top 10 slechtste advertenties onder andere voor een controversiële tv ad tijdens de Super Bowl. Ook Go Daddy staat drie maal bij de 10 minst geliefde advertenties, hoewel zij daar waarschijnlijk trots op zijn.

Waarom scoren de tv ads van Google?

Google is een onderneming die draait op data en dit vertaalt zich ook naar hun beslissingen. Zij betalen daarom enkel voor dure tv ads, als ze al weten dat ze gaan werken. Aangezien YouTube één van de producten is van Google, is het logisch voor hen om ads eerst grondig te testen. Wil je zien waarom Google in de top 10 staat? We lijsten de top 3 tv ads voor websites voor je op. Alle drie komen van Google!

Top 3 web tv ads 2011

Wil je een kijkje nemen naar de volledige lijst winnaars en verliezers? Bekijk dan dit artikel op ReelSEO

Executive Summary

Wat?TV ads voor websites
En?Google scoort vijf keer in de top 10!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *