Google Adwords Advanced Search examen

Als je het Fundamentals-examen gehaald hebt, is het de bedoeling dat je een ‘specialisatie’ uitkiest voor je Google Adwordscertificaat. Wij geven je graag alle uitleg die je nodig hebt over het Advanced Search examen.

De feiten

Het Advanced Search-examen ligt in de lijn van het Fundamentals-examen. Als je meer kennis wil vergaren over het zoeken via Google of je wil bijvoorbeeld weten hoe je een MCC-account moet beheren, dan is dit examen zeker iets voor jou.

Ook voor dit examen betaal je 50 dollar; je moet binnen de 3 uur de 107 vragen beantwoorden. Ben je niet geslaagd? Niet getreurd, na een week (7 dagen) mag je opnieuw een poging wagen. Wel moet je dan nog een keer de 50 dollar fee betalen.

De onderdelen van het Search Advanced-examen

Voor het Search Advanced-examen kan je ook de leerstof vinden in het leercentrum. De volgende hoofdstukken worden behandeld (tussen haakjes staat leerstof die nog niet behandeld was bij het Fundamentals-examen):

Probeer zeker te werken met een MCC voor je aan het examen begint: er zijn veel vragen over het MCC (of: ‘waar vind ik deze functie?’) dus hou er ook zeker een Adwords-account bij als je aan het leren bent.

Search, Reporting of Display?

Na het Fundamentalsexamen kies je voor een specialisatie: wil je meer leren over het search-gedeelte, eerder over het display-gedeelte of hou je meer van statistieken en reporting?

Wij wensen je alvast veel succes met het behalen van je Google Adwords-certificaat!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *