Gesture Search: vind snel je apps in je Android

Je downloadt app na app en na een tijdje heb je een mooie verzameling op je smartphone staan. Maar dan… Je menu is zodanig groot geworden dat het onbegonnen werk is om “die ene” app te vinden tussen “al die andere”. Google ontwikkelde de ‘Gesture Search App’ om je te helpen.

Hoe werkt Gesture Search?

Door middel van cijfers en letters die je op je scherm tekent, doorzoekt de Gesture Search app je smartphone. De applicatie heeft snelle toegang tot je applicaties, contacten, instellingen, muziek en internetbladwijzers. Als je extra tekens toevoegt aan de naam kan je de zoekresultaten zelfs verfijnen.

Snelle toegankelijkheid Gesture Search

Het is natuurlijk belangrijk dat de applicatie, om snel apps terug te vinden, snel toegankelijk is. Het is mogelijk om de applicatie met een specifieke draaibeweging op te starten, je kan de Gesture Search op je startscherm plaatsen of hem toevoegen aan de FlipLauncher. De FlipLaucnher is een gratis extensie voor Android die je toelaat snelkoppelingen aan te maken die je overal in het systeem kan raadplegen.

Waarom is Gesture Search een must?

In een uitgebreide app-bibliotheek op zoek gaan naar een applicatie is vaak onbegonnen werk. Zelfs al staan de apps alfabetisch gerangschikt, het blijft vaak zoeken naar een naald in een hooiberg. De apps die je het meeste gebruikt, staan in je snelmenu of op je startscherm. Maar al die andere? Het is natuurlijk onmogelijk om alle apps op je startscherm te plaatsen, want dan verkrijg je hetzelfde resultaat: eindeloos zoeken. Gesture Search biedt een gemakkelijke oplossing voor dit probleem. Een snelle en gemakkelijke manier om applicaties terug te vinden in je applicatiemenu.

De Gesture Search App is gratis te downloaden in de Google Play Store.

 

Executive Summary

Ben jij het zoeken tussen al je apps in je applicatiemenu ook zo beu?
De Gesture Search app biedt een handige oplossing.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *