Deal van de dag: promoot je website op Bing


Deals van de dag worden steeds populairder. Bijna Iedereen heeft al wel eens gehoord van Groupon, de grootste speler op deze markt. Maar een groeiende markt, zoals deze van deals, leidt tot concurrentie. Eerder deze week kon je hier al lezen over Google Offers, een directe concurrent voor Groupon, maar vooral in Amerika zijn er nog veel meer websites om je website te promoten via ‘deals van de dag” zoals Living Social en Restaurant.com.


Als Google iets doet, wil Microsoft hier een antwoord op bieden. Maar In dit geval kiest Microsoft voor een heel andere aanpak. In plaats van hun eigen deals aan te bieden, kiezen ze ervoor om deals van andere websites zoals Groupon te combineren in hun zoekmachine Bing (dezelfde strategie die Yahoo hanteert). Door een tab “deals” toe te voegen aan hun zoekmachine, kan je vanaf nu zoeken naar kortingen in je buurt.

Helaas moeten we in Europa (zoals gewoonlijk) nog even op wachten op deze update, Bing is zelfs nog in Beta hier. Maar je kan natuurlijk altijd zelf op Groupon kijken. Ook in Nederland zijn er inmiddels al een aantal deal-aggregators: bvb dailyoffers.nl en groupdeal.nl. Succes ermee!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *