De Instant feature nu ook bij Google Places en binnenkort op Google Mobile.

Google InstantDe Google Places search heeft nu ook de feature Google instant erbij gekregen.

Net zoals bij de gewone Google search is de instant functie nu ook standaard ingeschakeld bij Places. Gebruikers die de feature willen uitschakelen kunnen dit eenvoudig doen door de Google settings aan te passen wanneer u ingelogged bent op uw Google account. Gebruikers zonder Google account, klikken simpel weg op “instant is Off’ naast de zoek-textbox.

Google-Instant-Mobile-SearchGoogle kondigde ook officieel aan dat instant mobile searching zal worden geintroduceerd voor iPhones en Android. Momenteel wordt de search-as-you-type functionaliteit volop getest (beta) op beide platformen. Google is natuurlijk ook van plan de compatibiliteit naar andere platformen toe, uit te breiden.

Google is ‘pushing the limits’ bij hun ontwikkelingen op vlak van mobile searching. Dankzij de nieuwe AJAX en HTML5 implementaties worden de zoekresulaten op een dynamische manier rechtstreeks geupdate zonder een nieuwe pagina te laden voor elke zoekopdracht. Wat een grote verbetering in snelheid en usability betekent. Google instant Mobile werkt het beste op 3G en WiFi netwerken. Een slechte verbinding? Geen probleem u kan instant onmiddellijk en makkelijk deactiveren.

Voor het testen van deze feature, klik op de “Turn on” link onder de search-box op m.google.com.

Hier is een snelle demo video van Google Instant Mobile:

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *