Content marketing: Ieder bedrijf een beetje mediabedrijf

content_marketingDat het SEO landschap continu verandert hoef ik jullie echt niet meer aan te geven. Evenmin dat inhoud (content) belangrijk is in een SEO marketing project. Maar het is naar aanleiding van onze ervaring dat we dit nog eens op punt willen stellen.

Content is Cruciaal (met grote C), maar klanten hebben het vaak met dit aspect extreem moeilijk. Aan ons om klanten bij te brengen dat content planning wel echt aan belang wint eens de digitale concurrentiegraad in hun sector toeneemt.

Iedereen wil een hippe website: moet er goed uitzien en moet goed gevonden worden (al kunnen we dat nog opvangen met advertising???). Vaak is voorgaande niet voldoende meer om te winnen op online vlak. Content planning, SEO copywriting en Social Media gaan meer en meer hand in hand.

Ieder bedrijf een beetje mediabedrijf.

Ieder bedrijf (welke sector ook) moet stilaan gaan begrijpen dat we allemaal een beetje een mediabedrijf dienen te worden. Brian Clarck van Copyblogger.com probeert dit in een losse babbel met toprankblog.com duidelijk te maken. Vooral de aanbevelingen ivm content planning zijn voor de meeste onder ons een eye-opener. Een aanrader dus!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GT_Un8WFfxs[/youtube]

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *