Archos speelt in op kookhype met keukentablet Chefpad

Chefpad van Archos speelt in op kookhypeArchos mikt met zijn nieuwe 9.7”-tablet op keukenprinsen en –prinsessen. De tablet krijgt de naam Chefpad en speelt volledig in op de kookhype. Omhuld in een siliconen hoes moet deze Chefpad de souschef worden van elke thuiskok. Deze speciaal ontworpen kook-assistent is gemaakt voor zowel in de keuken als persoonlijk entertainment. Al mikt Archos vooral op de culinaire hardware liefhebber, met onder ander recepten, kooktips en relevante TV-afleveringen als voorgeïnstalleerde aperitiefhapjes!

Chefpad design voor in de keuken

De omstandigheden in de keuken zijn alles behalve ideaal voor een tablet: stoom, warmte, natte en vieze handen. De Chefpad kreeg een siliconen jasje om de Android-tablet te beschermen tegen zwevende ingrediënten, water, vettige en natte vingers. De siliconen hoes kan je niet verwijderen en zit als een glazuurlaag om de tablet heen. Bovendien zit er een voetje bij waar je de tablet in kan plaatsen. Zo kan je de tablet schuin op het aanrecht zetten, handig om recepten te lezen of filmpjes van bereidingen te bekijken.

Software Chefpad

De Chefpad draait met het besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean. De Google-certified tablet wordt dus ook geleverd met alle Google-applicaties (te downloaden in de Google Play Store). De Chefpad krijgt wel enkele standaard applicaties die de keukenhelden helpen bij het koken. Hiervoor gebruikt Archos een speciale filter-techniek. Deze filter selecteert de juiste applicaties voor de Chefpad en de chef. De Android-tablet is dus voorzien van de nodige software voor kookliefhebbers.

Chefpad is multifunctioneelArchos keukentablet: Chefpad

Als je klaar bent met koken kan je met één van de twee camera’s, aan de voor- of achterkant, een foto maken van je nieuwe creatie. Breng je vrienden op de hoogte van je culinair talent en plaats de foto’s op Facebook. Als laatste kan je ook het eten serveren aan je gasten met deze tablet. Ja, je leest het goed, je kan de tablet ook nog als dienblad gebruiken.

De Chefpad van Archos is vanaf juni verkrijgbaar en zal ongeveer 169 euro kosten.

Executive Summary

Archos richt zich met de Chefpad op de culinaire hardware liefhebber
Recepten, kooktips en relevante tv-afleveringen als voorgeïnstalleerde aperitiefhapjes!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *