Apple werkt aan ‘Ultimate’ iPad met 128GB opslag

Volgens verschillende bronnen zou Apple werken aan een nieuwe versie van de iPad. Die nieuwe versie zou gelijkaardig zijn aan het laatste model van de iPad. Het voornaamste verschil is dat de opslagruimte van de nieuwe iPad verhoogt zou worden naar 128 GB. Momenteel bedraagt de grootste capaciteit voor een iPad model 64 GB.

Er zijn verschillende aanwijzingen die in die richting wijzen. Ontwikkelaars troffen in de broncode van de nieuwe bèta-versie van iOS (6.1) verwijzingen aan naar een iToestel met 128 GB. Ook in iTunes 11 zit een 128 GB-referentie.

‘Ultimate’ iPad

Een andere verwijzing komt van een bron binnen een grote Amerikaanse winkelketen. Die zag nieuwe typenummers voor de iPad verschijnen in het systeem. De nieuwe typenummers hadden de beschrijving ‘Ultimate’, daar waar andere versies van de iPad de beschrijvingen ‘Good’ (16 GB), ‘Better’ (32 GB) en ‘Best’ (64 GB) meekregen.

Buiten deze aanwijzingen is er weinig geweten over deze nieuwe iPad. Het zou gaan om een verbeterde versie van de laatste generatie iPad, de iPad 4. Bovendien zou de nieuwe iPad qua design niet verschillen van de laatste iPad.

Verwacht wordt dat deze nieuwe iPad in het najaar op de markt wordt gebracht.

Executive Summary

Ultimate nieuwe versie iPad?
Volgens verschillende bronnen zou Apple werken aan de Ultimate iPad, met een opslagruimte van 128 GB.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *