A Google a day nu ook via Google+

Een jaar geleden begon Google met zijn trivia spel “A Google A Day”. Bij dit spel wordt iedere dag een vraag geformuleerd waarvoor een antwoord moet gezocht worden via de Google zoekmachine. Naast een spel wordt dit ook gezien als de ultieme test om je zoek capaciteiten te testen. A Google a Day is de ideale manier om nieuwe feiten op te pikken over allerhande zaken en we leren nieuwe manieren om Google search optimaal te gebruiken.

Daag je vrienden uit op Google+

Een paar dagen geleden kwam Google uit met een nieuwe update van “A Google a Day”. De nieuwe versie kan vanaf nu ook op Google+ gespeeld worden. Met deze update wordt het mogelijk om vrienden uit te dagen om de test aan te gaan wie het meeste feitjes weet en wie de grootste zoekexpert is. Verzamel zoveel mogelijk punten zodat je bovenaan komt te staan op het scorebord. Met de nieuwe update krijgt het spel een hele nieuwe dimensie waardoor de competitie tussen de spelers toeneemt. Bij Google hoopt men dat deze grotere vorm van interactie zal zorgen dat spelers zelf gaan meedenken voor mogelijke vragen.

Als jullie nog niet hebben gespeeld dan is A Google a Day een echte aanrader. En zeker met de nieuwe update wordt het spel alleen maar interessanter. Speel je weg naar de top en wordt de Search-koning.

 

 

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *