Affiliate marketing: Zanox neemt M4N over

Zanox neemt M4N overEr zijn een paar grote spelers op de affiliatemarkt: Zanox, M4N, Tradedoubler,.. Daarnaast zijn er ook een paar kleinere spelers zoals Webgains en Daisycon. Zanox, de Europese marktleider wat betreft affiliatemarketing, heeft alle aandelen van M4N overgenomen waardoor twee van de grootste affiliate-aanbieders nu een grote speler vormen.

De twee bedrijven zullen samengevoegd worden tot een groot bedrijf en het dagelijkse management zal gedeeld worden door Roger Kenbeek (algemeen directeur van Zanox Benelux) en door Thomas Joosten (algemeen directeur van M4N).

Wat is het voordeel van deze fusie voor de klanten van M4N en Zanox?

De overname van M4N door Zanox zal alleen maar voordelen hebben voor zowel de publishers als de adverteerders en de bureaus. Zo zullen de klanten die gebruik maken van het advertentienetwerk zien dat het affiliatenetwerk groeit en een nog groter bereik zal krijgen. Of zoals ze het zelf zeggen op hun website:

“We zijn trots dat we nu deel uitmaken van de Europese marktleider in performance advertising. De ondernemingsgezindheid en de cultuur van beide bedrijven sluiten perfect op elkaar aan. Onze klanten, adverteerders en publishers zullen optimaal profiteren van het grotere bereik en de verdere groei van ons advertentienetwerk,” aldus Thomas Joosten, CEO van M4N. “M4N en zanox zijn een perfecte match,” stelt ook Roger Kenbeek, algemeen directeur van zanox Benelux. “Onze performance advertentienetwerken vullen elkaar goed aan waardoor wij onze partners een nog aantrekkelijker en groter aanbod kunnen leveren.”

Click to tweet!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *