Quero Kwaliteit

Ongeëvenaarde kwaliteit in resultaat én communicatie

Queromedia

Kwaliteit zit ingebakken!

QueroMedia is een online communicatieagentschap opgericht in 1999 met hoofdzetel in Kontich, België. Een eigengereide intent-gebaseerde marketing visie, bovenop de focus voor kwaliteit in communicatie en in medewerders maken elke keer weer het verschil!

ISO 9001:2008 certificaat

Queromedia is sinds 2004 een ISO-9001:2008 kwaliteitsbedrijf. Op de website van ISO staat het volgende te lezen over de ISO-9001:2008 norm:

1.ISO 9001:2008 specifies requirements for a quality management system where an organization needs to demonstrate its ability to consistently provide product that meets customer and applicable regulatory requirements, and

2.Aims to enhance customer satisfaction through the effective application of the system, including processes for continual improvement of the system and the assurance of conformity to customer and applicable regulatory requirements.

Google Analytics & Adwords certified

Queromedia is het eerste Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in zoekmachine marketing, dat erkend werd als officiële partner van Google Analytics. Google accrediteert alleen bedrijven die kunnen aantonen dat ze expertise hebben op het vlak van Google Analytics en een uitgebreide ervaring met het systeem kunnen voorleggen. Al onze consultants mogen zich dan ook ‘Google Analytics certified’ noemen.

Queromedia werd begin 2006 door Google erkend als eerste Google AdWords Qualified Company in België. Deze erkenning houdt in dat een bedrijf officieel is goedgekeurd door Google om pay-per-click accounts te beheren en dat alle consultants in het bezit zijn van de officiële Google Adwords-certificering.

Queromedia