Intent marketing strategie

kwaliteitsvolle content

Bouwstenen voor een solide digitale strategie

Intent marketing draait om relevantie. Bij Queromedia geloven we in een naadloze overgang tussen een zoekopdracht van een (potentiële) consument en het antwoord van onze klant.

Zo zorgen wij ervoor dat elke relevante intentie zo exact mogelijk wordt beantwoord, steeds in een perfecte merk- én intentiebeleving. Deze manier van denken wordt zowel door onze klanten als de zoekmachines enorm geapprecieerd.

ROI van
intent marketing

Intent marketing is een concept, house-made door Queromedia, waardoor onze klanten op grote schaal relevant kunnen zijn.

U speelt in op het stijgend aantal zoekopdrachten en slaagt erin om op een heel relevante manier online aanwezigheid op te bouwen.

Dat is iets wat onze klanten appreciëren, maar ook hun klanten of prospecten en de zoekmachines!

Impact via intent marketing

Door een grondige analyse van uw activiteiten stellen onze consultants een intent marketing strategie op om zo elke bezoeker een antwoord op maat van zijn/haar intenties te garanderen. Op deze manier verhoogt u niet enkel het aantal bezoekers op uw website, maar ondersteunt u ook het stijgend aantal conversies en verkopen.

De verschillende intent-aspecten

Als ervaren intent marketeers capteren onze experts alle mogelijke intenties die zowel voor u als voor uw klanten van essentieel belang zijn. Op basis van deze intenties bieden wij steeds resultaten op maat aan, zodat de relevantie voor elke individuele bezoeker zo hoog mogelijk wordt.

De intentie-map die we opbouwen geeft ons structuur in alle facetten van onze operationele digitale marketing executie. In content, in advertenties en gepersonaliseerde ervaringen waarop we uit zijn.