Content marketing! Hoe?

kwaliteitsvolle content

Maak uw verhalen tastbaar

Content marketing in een notendop? Waardevolle en relevante inhoud die perfect is afgestemd op uw doelgroep. Het is een efficiënte marketingtechniek en kan verschillende doelen hebben: bestaande klanten informeren om een goed imago op te bouwen, de verkoopcijfers opdrijven, leads genereren, de zichtbaarheid van je merk vergroten, de leider binnen je vakdomein worden,…

Bewuste content

Bij Queromedia gaat content marketing verder dan alleen maar content genereren. In functie van uw doelgroep bespreken we samen met u de geschikte types content. Bovendien houden we rekening met de meest gebruikte zoektermen die uw (potentiële) klanten gebruiken.

Dat stelt ons in staat om al uw content te optimaliseren voor alle mogelijke zoekwoorden, zowel exacte termen als brede en dus long tail termen. Zo wordt u voor zo veel mogelijk zoektermen gevonden en wordt er bewust omgesprongen met uw content marketing budget.

Geplande content

De juiste content op het juiste moment publiceren! Dankzij de content kalender hebben we altijd een overzicht van welke content wanneer en via welke kanalen gepubliceerd wordt.

Een content kalender is ook een houvast die ervoor zorgt dat er regelmatig unieke content op uw website verschijnt. Iets wat uw klanten, maar ook de zoekmachines weten te appreciëren!

Geanalyseerde content

Content wordt pas waardevol als hij zichtbaar en vindbaar wordt, ‘geconsumeerd’ en gedeeld wordt. Meten is weten! Daarom volgen we de geleverde inspanningen voortdurend op en analyseren we de content op regelmatige basis. De resultaten van die analyse worden gebruikt om bij te sturen waar nodig en uw content marketing efficiënter te maken!