AFFILIATE MARKETING, IN DE MIX!

Performance based marketing campagnes

Een website kost geld, dus zoeken publishers naar adverteerders zoals u. Doet u aan affiliate marketing, dan verschijnen uw advertenties op bepaalde websites binnen een uitgebreid netwerk. Het grote voordeel: u betaalt per lead of transactie.

Een slimme strategie vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe klanten op. Return on investment gegarandeerd.

We begeleiden klanten in performance campagnes

Queromedia beheert en begeleidt uw affiliate marketing. In relatie tot andere kanalen, uiteraard!

Click to tweet!

Wat is affiliate marketing?

Natuurlijk wil u meer bezoekers op uw website. Maar het uiteindelijke doel is toch vooral meer conversies en dus ook meer omzet genereren, toch? Affiliate marketing laat u toe om heel gericht te adverteren, steeds met het oog op het behalen van conversies.

Met affiliate marketing optimaliseert u uw online marketingstrategie. U betaalt namelijk per behaalde conversie. Levert de advertentie geen clicks, pageviews of transacties op, dan betaalt u niets. De affiliates zijn uw partners: ook zij willen dat uw advertenties renderen!

Hoe pakt Queromedia affiliate marketing aan?

Hoewel het eenvoudig is om lid te worden van een ‘affiliate network’, is dat geen garantie voor succes. De kunst bestaat erin om de juiste advertenties tegen de juiste prijs op de juiste websites te publiceren. Een rendabele campagne moet bovendien goed opgevolgd worden.

Queromedia beschikt over de expertise om samen met u een performante marketingstrategie uit te werken. Wij staan in voor het beheer van uw affiliate marketing-campagne. We verzorgen de samenwerking met affiliate networks zoals TradeTracker, Zanox en TradeDoubler en stellen een doelgerichte campagne op voor uw bedrijf. We volgen op hoe effectief de campagne is en houden u op de hoogte van de behaalde resultaten. Kortom, we leiden het hele traject in goede banen.

Affiliate marketing in the mix!

Je kunt je marketingbudget maar één keer uitgeven. Net daarom is het belangrijk om een goede analyse te maken van de verschillende kanalen. Prioriteiten leggen, verhoogt de kans op goede resultaten. Queromedia staat u graag bij in uw evaluatie van affiliate marketing als onderdeel van een brede strategie waarin ook SEO, SEA, sociale media, content marketing en e-mailmarketing een plek krijgen. Met de juiste mix groeit uw marketingstrategie uit tot een succesrecept.