Search & Social via Content marketing

Intent Marketing Strategie | Zoekmachine Marketing | Content Marketing | Sociale media | Creative & Tech | Web & Conversie analyse

kwaliteitsvolle content

Digitaal vakmanschap sinds 1999

Het internet is niet meer weg te denken uit onze huidige leefwereld. Online visibiliteit wordt dan ook alleen maar belangrijker en als bedrijf moet u zichtbaar en vindbaar zijn. Wie online op zoek is naar uw dienst of product heeft immers geen tijd of zin om te zoeken naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg.
Search & Social by intent
Bij de intenties van uw doelgroep begint het! Hoe zoeken ze en hoe sociaal zijn ze? in Google en in Sociale media. Of we digitale marketing budgetten moeten uitrekken is niet meer de vraag. Eerder hoeveel nu al?
A.

Intent analyse als basis

Bij Queromedia geloven we in een naadloze overgang tussen een zoekopdracht van een (potentiële) consument en het antwoord van onze klant.

Zo zorgen wij ervoor dat elke relevante intentie zo exact mogelijk wordt beantwoord, steeds in een perfecte merk- én intentiebeleving. Lees meer over de troeven van de juiste Intent Marketing Strategie

B.

Bezoekers aantrekken!

Hoe zorgt u ervoor dat potentiële klanten effectief op uw site terechtkomen? Door hoog te scoren met uw website in de de zoekmachines en gebruik maken van een gerichte online advertentiecampagne.

U kan meer geïnteresseerde bezoekers naar uw site brengen door gebruik te maken van:

C.

Bezoekers worden klanten

Bezoekers aantrekken is één ding, er klanten van maken een ander. Ze moeten snel vinden waar ze naar op zoek zijn, actie ondernemen en klant worden.

Want uw producten en diensten verkopen, daar is het uiteindelijk allemaal om te doen. Hoe brengt u meer bezoekers naar uw site? En op welke manier worden ze klanten?

D.

Klanten worden marketeers!

Willens nillens worden uw klanten marketeers. Of, beter gezegd, tevreden klanten worden goede marketeers.

Ze zullen over u praten met al hun stakeholders: mond-tot-mondreclame is nog altijd een van de beste manieren om van u te doen spreken. Maar ook online zal uw naam en reputatie de ronde doen: via sociale media (Twitter, Facebook, LinkedIn,…) komt uw bedrijf volop in de schijnwerpers te staan.

Met content marketing en social media marketing kan u hierop perfect inspelen. Laat deze kans dan ook niet liggen!