Iedereen gaat makkelijk mobiel met nieuwe tool van Google

Er gaat geen dag voorbij of Google laat weer eens een nieuwe dienst los op ons stervelingen. Zo lanceerde Google, tussen de commotie rond Google+, een tool die het mogelijk maakt voor iedereen om een eigen mobiele site te maken. De tool is gewoon toegankelijk via Google Sites.  Hierdoor krijgen ook kleine ondernemingen zonder grote technische know-how de mogelijkheid mobielvriendelijke sites te produceren.

Met de sterke opkomst van mobiel internet is een mobiele sites stilletjes aan een ware must aan het worden. Er was al een tool beschikbaar die volledige websites kon omvormen tot een mobiele versie maar nu zijn ook templates beschikbaar die zeer eenvoudig te implementeren zijn. Ookal zijn het voor-ontwikkelde templates, toch zijn ze goed ontworpen en geven de gebruiker een grote keuze om het uitzicht van de mobile site geheel aan te passen. We raden het iedereen aan die een eigen site beheert maar nog geen mobiele versie heeft.

Neem ook even een kijkje naar de onderstaande film. Het filmpje toont op een leuke manier welke nieuwe onderdelen er aanwezig zijn in de tool.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=miV5Y10pMwg&feature=player_embedded[/youtube]

Gelezen via: http://mashable.com/2011/06/29/google-mobile-sites-business/

2 Comments

  1. bart verelst

    11 months ago

    extern linken is geen misdaad ook niet voor seo

    maar toch al beter dan gewoon vertalen en online plaatsen zonder vermelding bron
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *