Binnenkort Spotify in Ford auto’s

Door een nieuwe samenwerking tussen Spotify en Ford, zal het binnenkort mogelijk zijn om via Spotify onbeperkt muziek te beluisteren in Ford auto’s die uitgerust zijn met SYNC Applink. Meer dan één miljoen AppLink-auto’s in de Verenigde Staten zullen de komende weken een update ontvangen waarmee ze Spotify kunnen toevoegen. In Europa zal deze nieuwe samenwerking te zien zijn voor eigenaren van de Ford EcoSport, die later dit jaar bij ons verkrijgbaar zal zijn.

Spotify in Ford auto'sSYNC Applink

De Spotify app zal bediend kunnen worden via het SYNC Applink systeem in de nieuwste Ford auto’s. SYNC Applink is een spraakgestuurd systeem dat werkt via de iPhone. Via SYNC Applink kunnen bestuurders met hun stem muziek laten afspelen, een muziekbibliotheek doorzoeken en tweets beluisteren.

Met de Applink dienst staat momenteel nog in kinderschoenen, maar door het binden van populaire namen zoals Spotify wil Ford het product interessanter maken. Met 20 miljoen Spotify leden, zou Ford dus best wel eens in zijn opzet kunnen slagen.

Spotify wil uitbreiden

Niet alleen Ford, maar ook Spotify hoopt meer naamsbekendheid uit de deal te slepen. Momenteel is Spotify al beschikbaar in 17 landen, maar de muziekdienst hoopt dat aantal snel uit te breiden. Eerder deze maand, kondigde Spotify reeds aan dat ze hun diensten ook gaan verspreiden naar Italië, Polen en Portugal.

Executive Summary

Spotify muziek binnenkort in Ford auto’s te beluisteren
Spotify en Ford hopen zo hun producten bekender te maken bij de klant

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *