Foursquare update: 3 grote veranderingen

De sociaalnetwerksite Foursquare heeft de Androidversie van de applicatie in een nieuw jasje gestoken. Er zijn drie grote veranderingen in de nieuwe versie.

Nieuwe zoekfunctie

Foursquare merkte op dat er in de afgelopen maanden steeds meer mensen de applicatie gebruikten om plaatsen te zoeken. Dat is ook de reden dat de zoekfunctie verhuisde naar de homepagina. In de zoekbalk geef je in wat je zoekt, bijvoorbeeld: koffie. Foursquare geeft op basis van je zoekwoord plaatsen in de buurt weer. Weet je niet zeker wat je zoekt? De applicatie heeft een lijst met ‘top picks’ in de buurt onder “Best Nearby”.

Vind snel je vrienden en leuke plaatsen in de buurt

Als je de applicatie opent, verschijnt er een grote kaart op je homepagina. Op deze kaart zijn vrienden aangeduid die in de buurt ingechecked zijn. Foursquare duidt ook plaatsen aan waarvan het denkt dat jij ze leuk vindt. Dankzij deze kaart heb je snel een idee van welke vrienden in de buurt zijn en wat ze aan het doen zijn.

Tabbladen in een lade

In de plaats van de drie tabbladen onderaan de applicatie, heb je nu links een lade. In deze lade zitten je instellingen, lijsten en je profiel. Op deze manier kan je gemakkelijk  nieuwe plaatsen opslaan en aan je to-do lijstjes toevoegen.

Er zullen zeker nog zaken opvallen die veranderden, zoals de Check-in button, deze kreeg een nieuwe plaats. Foursquare laat weten dat er nog meer updates onderweg zijn. Zo willen ze de kaart op je homepagina nog verbeteren. Verder willen ze op basis van de wil van de klant de applicatie optimaliseren.

Executive Summary

Check in, vind snel je vrienden, zoek toffe plaatsen…
Foursquare heeft zijn Android-versie vernieuwd.

1 Comment

  1. KatyDDamms

    3 months ago

    Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look of your website is magnificent,
    let alone the content!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *