Infographic: Gevolg van lange website laadtijden

Een belangrijk onderdeel van een sterke website is de laadtijd. Iedereen die wel eens op het internet surft kent de ergernis van een website die zich te veel pakt om een pagina af te beelden. Dus als je zelf een business online runt is het dus van groot belang dat je genoeg aandacht hebt voor dit essentieel onderdeel. Want het is zo dat als de laadtijd ook iets te lang is dan dreigt je potentiële en bestaande klanten te verliezen.

ptimaliseer de laadtijd van je website

In deze onderstaande infographic wordt duidelijk hoe lang consumenten bereid zijn te wachten op een pagina. Let goed op de procenten en je zult meteen doorhebben dat je website de snelste server en het beste onderhoud verdient want ander val je door de mand.

Zo zien we dat 58% van de bezoekers de website verlaat na 3 seconde wachten op het laden van een pagina. 80% van deze zullen nooit meer terugkeren naar jouw site. Deze potentiële klanten ben je dus voorgoed kwijt. En de helft van deze nooit terugkerende bezoekers gaan hun negatieve ervaring delen met andere personen.

So a fast site is good for business!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *