TheNextWeb 2012: het is bijna zover!

Nog 2 dagen te gaan voor TheNextWeb 2012 van start gaat! De conferentie met als hoofdthema internettechnologie lijnt ook deze keer heel wat interessante sprekers op. Enkele grote namen? Chad Hurley (medeoprichter YouTube), Alex Huot (Directeur Social Media Olympisch Commitée), Gabe Zichermann (CEO Gamification), Piet Hein van Dam (CEO Wakoopa) en Christian Hernandez (Directeur Facebook Platform Partnerships). En dit is nog maar een greep uit de grabbelton… QueroMedia trekt donderdag en vrijdag naar Amsterdam om er de sfeer op te snuiven en (hopelijk) enkele exclusieve interviews te kunnen versieren.

TNW2012 logoIn een vorig bericht wisten we al te vertellen waar het allemaal om draait om TheNextWeb. In principe hebben we het hierover een van de grootste en meest gerenommeerde conferenties omtrent alles wat met internet en online technologie heeft te maken. De moeite waard om er eens gaan rond te kijken, nietwaar? :)

Gedurende de drie conferentiedagen paseren er zo’n 30 sprekers de revue, waaronder de grootste in hun respectievelijke industrie. Elke spreeksessie duurt gemiddeld een halfuur. Met zulk arsenaal aan online en technologie-experts zullen er talloze en uiteenlopende onderwerpen aan bod komen; van social sharing tot de wetenschap van data.

Onze line-up

 Vrijdag TNW2012

 

 

 

 

 

Zoals je ziet, een goed gevuld programma dus! We proberen een evenwicht te houden tussen de big guys (zoals Gabe Zichermann, Alex Huot, Christian Hernandez, enz.) en de wat minder bekende sprekers. Elk van deze sprekers hebben ongetwijfeld een verhaal te vertellen, maar we willen absoluut geen hoogvliegers mislopen!

Dé place-to-be voor startups

Tussen de sessies zouden we graag enkele interessante nieuwkomers van de Startup Rally meepikken, hopelijk kunnen we dit waar maken. Enkele startups die op het eerste zicht wel de moeite waard zijn:


 • ShareSquare
  (platform voor het creëren van geoptimaliseerde mobiele websites)
 • TNW Startup RallyLearn27 (sociale leeromgeving)
 • Wazoku (platform voor idea management)
 • Opinion Stage (geïntegreerd opinieplatform)
 • Nuji (sociale wish list)
 • Carpooling.com (sociaal netwerk voor carpooling)
 • bizz.io (platform en community voor freelance projecten)
 • Tweegee (integratie van sociale netwerken, online gaming, messaging, nieuws, webpagina-ontwikkeling, …)
 • Dream Matcher (sociaal netwerk met als thema “het vervullen van dromen”)
 • BellaDati (platform voor het integreren van business analytics)
 • Limk (online dienst voor het aanbieden van deals en content, gebaseerd op de social graph)
 • Taskker (social collaboration netwerk)

We willen jullie natuurlijk niet onthouden van all the cool stuff op de #TNW2012, dus hopelijk vinden we de tijd om hier en daar een blogpostje er tussenuit te knijpen…

Side Events

De organisatie van TNW2012 verzorgt haar gasten goed, dat staat vast. TNW is niet zómaar een conferentie… Na een dag boordevol gevuld met presi’s en brain candy om te verteren, is er de mogelijkheid om de zinnen te verzetten met activiteiten zoals een TNW Morning Run, een Pirate Dinner, Dinner Party en jawel, zelfs pingpong in TNW-stijl!

Als je dus het laatste TNW-nieuws heet van de naald niet wil missen, hou dan zeker het QueroMedia Twitter-account (@QueroMedia) in het oog, of kom het hier te weten op onze blogStay tuned!

Executive Summary

Wat? Nog 2 dagen aftellen tot TheNextWeb 2012 conferentie
En? QueroMedia zakt donderdag en vrijdag naar Amsterdam af!

2 Comments
  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *