11.02.2013 - Technology

Zinio: de krantenkiosk op je tablet

Lezen op je tablet wordt steeds leuker. We lazen al kranten en boeken op onze tablet, maar met Zinio haal je elk magazine van over de wereld in huis. Fullcolor en bijna net zo glanzend als echte tijdschriften.

ZINIO UNITY werd opgericht in 2010, het hoofdkantoor is gelegen in San Francisco en Zinio heeft kantoren in New York, London, Parijs, Barcelona en Tapei.

 

Zinio: online magazines

Zinio is een online dienst waarbij je gratis en/of tegen betaling tijdschriften kunt downloaden uit een zéér uitgebreide collectie magazines. Zinio is ook beschikbaar als applicatie voor je tablet en het is mogelijk om de tijdschriften te synchroniseren. Zo kan je ze op elk moment van de dag raadplegen op elk device. Alle gedownloade tijdschriften blijven in je digitale bibliotheek tot je ze verwijdert.

 

Het aanbod van Zinio

Zinio biedt vele internationale tijdschriften aan tegen een lage prijs. Je kan er voor kiezen om een losse uitgave te downloaden of een abonnement op een tijdschrift te nemen. Het aanbod van Zinio is erg uitgebreid: van lifestyle magazines tot wetenschapstijdschriften. Met andere woorden: voor ieder wat wils! Begische tijdschriften als ‘Elle België’, ‘Knack’, ‘Trends’ en ‘Play Golf’ zijn aanwezig in de zinio-kiosk. De tarieven komen in de buurt van wat je voor de geprinte versie betaalt. Zo kosten 12 digitale exemplaren van ‘Elle België’ 32,19 euro.

 

Interactieve magazines

Zinio geeft een nieuwe betekenis aan het lezen van een tijdschrift. Alles wordt enorm interactief. Het is mogelijk om video extra’s te bekijken, audio extra’s te beluisteren en gemakkelijk door de pagina’s te navigeren. Daarnaast kan je artikels delen via verschillende social media.

Onlyhumans

De Human Anonymous gunt je een indiscrete kijk achter de computerschermen van onze storytellers en legt zijn oor te luisteren in onze wandelgangen.

Lees meer van Onlyhumans